søndag 17. april 2011

Nytt vaskerom

Vi har pusset opp vaskerommet vårt :) Men jeg har ingen før-bilder. Legger hvertfall ut etter-bildene. Skikkelig dumt at jeg ikke tok før-bilder. Men men. Det var hvertfall en rosa spraglete vinyl-tapet, og umalte lister, og kun et lite skap på veggen. Nå har vi fått opp 5 skap, digg med skapplass! Handlet skap på Ikea, et hjørneskap, et høyskap, et servantskap og 2 vanlige skap. Fått plass til alle håndklær, sengetøy, vaskemidler, støvsuger osv osv. Isbitmaskinen vi fikk til jul har endelig fått seg en egen hylle også. Vi fikk beskjed om (fra Bauhaus vel og merke) at man ikke kunne male på vinyltapet. Vi tok sjansen (fikk en annen versjon av Maxbo), og grunnet veggene med heftegrunn. Deretter malte vi to strøk med blank maling, farge chai. Jeg elsker den blanke malingen, blir så fint, og er lett å vaske av skitt som skulle komme. Mye bedre enn vanlig halvblank, silkematt eller hva det heter. Og det ser ut som vinyl tåler maling, hvertfall så langt. Vi får se når det har gått noen år. Gulvet har vi ikke gjort noe med, da det var hvite fliser og varmekabler der fra før. Ellers kuttet vi av litt av benkeplata på kjøkkenet, for å bruke på servantskapet (se bildet under her). Vi skal jo pusse opp kjøkkenet snart, har bestilt ny benkeplate, derfor.



Fornøyd med løsningen for å henge opp tørkestativene på veggen. Kjøpte en dobbel krok på Bauhaus. Så slipper vi de slengende på gulvet. Nå er gulvet helt fritt for stæsj, så enklere å gjøre rent.

Isbitmaskinen

Strykebrett, strykejern,
støvsuger, bøtte ++
 

Og danseplass på gulvet

1 kommentar:

  1. Så fint det har blitt :) Dere er så flinke :) Og deilig vårstemning i innlegget under her, det ER godt med noen hjemmedager i sola også, jeg er enig med deg der ;)

    SvarSlett